Acasă EVENIMENTE Tentativă de suicid la Câmpia Turzii. O femeie a încercat să își...

Tentativă de suicid la Câmpia Turzii. O femeie a încercat să își pună capăt zilelor aruncându-se de la etaj

0

Pompierii clujeni au luat parte duminică seara la o intervenție în comun cu polițiștii, printre care și un negociator, pentru a salva o femeie care amenința că se va arunca de la etajul 4 al unui bloc de locuințe, situat pe strada Mureșului, din Câmpia Turzii, județul Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 18 septembrie, în jurul orei 19.00, Politia municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe strada Mureșului din municipiu, o persoană de sex feminin amenință că se va arunca de la etajul 4 al unui bloc. Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie de 52 de ani, din Câmpia Turzii.

Femeia a fost salvată și dusă la spital pentru investigații

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit duminică seara, alături de specialiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale al IPJ Cluj, printre care și un negociator, pentru a salva femeia, care amenința că se va arunca de la etajul 4.

La fața locului s-au deplasat o autospecială și o autoscară. Iar cea din urmă a fost utilizată pentru a ridica un specialist al Serviciului de Acțiuni Speciale și un pompier, până în dreptul balconului locuinței în care se afla femeia, cunoscută cu antecedente medicale.

Aceștia au reușit să pătrundă în locuință, să imobilizeze femeia și să asigure accesul în interior al echipajului SAJ pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Femeia a fost transportată apoi la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, a transmis ISU Cluj, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.