Termoficarea a dat startul la Cluj umplerii rețelelor de furnizare a agentului termic și probelor de presiune pentru iarnă

Posted by

Societatea de Termoficare Napoca a dat startul operațiunilor de umplere a rețelelor de furnizare agent termic pentru încălzire și efectuarea probelor de presiune în vederea pregătirii instalațiilor pentru sezonul de iarnă în cazul asociațiilor de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare.

„În acest sens, clujenii au fost informați (prin mass-media și anunțuri afișate la toate imobilele arondate) pentru a se asigura că lucrările efectuate de ei pe perioada verii sunt finalizate, iar instalațiile interioare sunt corect remontate, pentru a evita astfel eventualele inundații ale apartamentelor.

Nici un fel de lucrare asupra instalațiilor interioare de încălzire racordate la rețeaua de distribuție a agentului termic nu mai sunt permise după această perioadă”, au spus reprezentanții SC Termoficare Napoca SA. Umplerea instalațiilor a început în data de 25 septembrie și va continua, conform programului, până în data de 5 octombrie, în medie 12 centrale/puncte termice de cvartal pe zi.

La finalizarea acestor operațiuni, toate instalațiile companiei noastre sunt pregătite pentru a furniza agent termic pentru încălzire atunci când scăderea temperaturilor exterioare vor cere acest lucru”, precizează reprezentanții societății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *