Connect with us

Hi, what are you looking for?

SOCIAL

Teste gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin la Cluj. Unde vor avea loc?

Având în vederea prevenirii și depistării precoce a cancerului de col uterin, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca va continua seria testărilor gratuite la nivelul județului.

Astfel, în județul Cluj sunt continuate testările gratuite HPV și Babeș-Papanicolau. De data aceasta, testările au loc în Florești, în Parcul Poligonului.

„Un test de 5 minute pentru 5 ani de liniște. Sănătatea este pe primul loc. Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, continuă seria testărilor gratuite la nivelul județului Cluj în vederea prevenirii și depistării precoce a cancerului de col uterin”, a transmis Consiliul Județean Cluj.

Femeile interesate sunt așteptate luni, 31 iulie, între orele 15:00-20:00 și marți, 1 august, în intervalul orar 15:00-20:00.
Pot participa la activitățile de testare femeile cu vârsta cuprinsă între 24 și 64 de ani, cu domiciliul în oricare dintre județele: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare.

Programările se fac la numărul de telefon 0215 277 598. Vor fi primite și femeile fără programare, însă vor avea prioritate cele care au programare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

ADMINISTRATIV

Desfășurate de Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuț” din Cluj-Napoca, campaniile pentru depistarea cancerului de col uterin și a celui de sân, la Cluj...