ADMINISTRATIV

TIFF aduce restricții de circulație în centrul Clujului

Primăria Cluj-Napoca informează opinia publică că vor fi impuse restricții de circulație în zona centrală a orașului, încă din acest sfârșit de săptămână, cu ocazia Festivalului de Film Transilvania.

Iată restricțiile de circulație anunțate de Primăria Cluj-Napoca pentru TIFF, ediția din 2022:

– închiderea circulaţiei rutiere vineri, 17 iunie, între orele 20.30 – 23.30 (când situaţia o impune), pe str. Napoca, Piaţa Unirii (latura de sud şi est), str. Universităţii, Bd-ul Eroilor și restricționarea circulației rutiere pe banda trei de pe latura de est a Pieței Unirii, în intervalul orar 17.30 – 23.00 (când situația o impune) pentru „Gala de Deschidere a TIFF. 21”.

– închiderea circulaţiei rutiere sâmbătă, 25 iunie, între orele 20.30 – 23.30 (când situaţia o impune) pe str. Napoca, Piaţa Unirii (latura de sud şi est), str. Universităţii, Bd-ul Eroilor, pentru organizarea „Galei de Premiere TIFF.21”.

– închiderea circulaţiei rutiere în perioada 18 – 24 iunie și în data de 26 iunie, între orele 21.30 – 23.30 (când situaţia o impune), pe str. Napoca, Piaţa Unirii (latura de sud şi est), str. Universităţii, Bd-ul Eroilor, pentru buna desfășurare a evenimentului.

– închiderea circulaţiei rutiere din data de 25 iunie, orele 22.00 până în data de 26 iunie, orele 02.00, pe str. Nordului intersecție cu str. Romul Ladea (când situaţia o impune), cu excepția riveranilor, pentru gala de închidere a festivalului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*