Acasă EVENIMENTE Tineretul din ziua de azi. Motivul halucinant pentru care o adolescentă a...

Tineretul din ziua de azi. Motivul halucinant pentru care o adolescentă a sunat la 112

0

O tânără adolescentă în vârstă de 17 ani a sunat la numărul unic de urgență 112 și le-a spus oamenilor legii că ar fi sechestrată în mașină de tatăl ei, însă adevărul a fost unul cu totul diferit.

Tânăra a apelat la Serviciul Unic de Apeluri de Urgență – 112 și a afirmat că tatăl ei o sechestrează într-un autoturism, iar polițiștii au identificat mașina în care se afla și odată ajunși la fața locului, pe raza localității Păulești, din județul Satu Mare, au constatat faptul că situația a fost cu totul diferită.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 13 mai, în jurul orei 19, iar fata se afla pe bancheta din spate a mașinii tatălui său când a sunat la 112, spunând că se află în autoturismul marca Dacia, în localitatea Păuleşti, în dreptul restaurantului Melody şi are unele neînțelegeri cu tatăl său, potrivit PresaSM.

Nu a fost lăsată la mall

Oamenii legii au clarificat situația la fața locului, iar tatăl tinerei le-a spus oamenilor legii că fiica sa a dorit să fie lăsată să se deplaseze la un mall din Satu Mare, iar tatăl ei nu a lăsat-o, deoarece acesta avea probleme cu maşina şi cei doi trebuiau să se deplaseze la domiciliu.

Minora a scăpat de amendă, deoarece ar fi plătit-o părinții, însă iau atras atenția ca pe viitor să nu mai apeleze abuziv la numărul de telefon 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.