,

Tineretul din ziua de azi. Motivul halucinant pentru care o adolescentă a sunat la 112

Posted by

O tânără adolescentă în vârstă de 17 ani a sunat la numărul unic de urgență 112 și le-a spus oamenilor legii că ar fi sechestrată în mașină de tatăl ei, însă adevărul a fost unul cu totul diferit.

Tânăra a apelat la Serviciul Unic de Apeluri de Urgență – 112 și a afirmat că tatăl ei o sechestrează într-un autoturism, iar polițiștii au identificat mașina în care se afla și odată ajunși la fața locului, pe raza localității Păulești, din județul Satu Mare, au constatat faptul că situația a fost cu totul diferită.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 13 mai, în jurul orei 19, iar fata se afla pe bancheta din spate a mașinii tatălui său când a sunat la 112, spunând că se află în autoturismul marca Dacia, în localitatea Păuleşti, în dreptul restaurantului Melody şi are unele neînțelegeri cu tatăl său, potrivit PresaSM.

Nu a fost lăsată la mall

Oamenii legii au clarificat situația la fața locului, iar tatăl tinerei le-a spus oamenilor legii că fiica sa a dorit să fie lăsată să se deplaseze la un mall din Satu Mare, iar tatăl ei nu a lăsat-o, deoarece acesta avea probleme cu maşina şi cei doi trebuiau să se deplaseze la domiciliu.

Minora a scăpat de amendă, deoarece ar fi plătit-o părinții, însă iau atras atenția ca pe viitor să nu mai apeleze abuziv la numărul de telefon 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *