,

Toate vedetele de la București au venit la Cluj. Fiica Andreei Esca a atras toate privirile la UNTOLD 2023 cu apariții de senzație – FOTO

Posted by

Vedeta de televiziune Andreea Esca se află în aceste zile la Cluj-Napoca pentru UNTOLD 2023, unde va mixa alături de bloggerul Otravă și Andi Moisescu pe scena Time din cadrul festivalului, sâmbătă, 5 august.

Însă la UNTOLD a venit și fiica prezentatoarei de la PRO TV, Alexia Eram, care a atras toate privirile. Aceasta a schimbat mai multe ținute în primele două zile de festival, fiind extrem de provocatoare.

Alexia Eram este și influencer pe rețelele sociale, fiind urmărită de zeci de mii de fani.

„Pentru că abia așteptam perioada aceasta a anului, i-am rugat pe prietenii de la BSB România să mă ajute cu cea mai potrivită ținută.

Și cum sunt o împătimită a festivalurilor, aceasta este cea mai potrivită alegere pentru mine: cool, comfy și ușor de purtat, astfel încât, să mă pot distra până dimineața”, a scris Alexia pe o rețea de socializare.

Pleiadă de vedete de la București la Cluj

An de an, vedetele Bucureștiului vin să se distreze la cel mai mare festival din Europa, care are loc la Cluj-Napoca.

Vedeta PRO-ului, Andreea Esca, a ieșit în a doua zi de festival pentru a vedea concertul Deliei Matache de pe scena principală, alături de actorul și regizorul Pavel Bartoș, Tudor Chirilă, solistul trupei Vama.

De la UNTOLD nu lipsesc nici Lucian Mîndruță, Cabral Ibacka, Cătălin Botezatu și alte vedete din showbiz-ul românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *