Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Traficantă de droguri arestată la Cluj. Este soția unui interlop foarte periculos

În cursul zilei de azi, judecătorii de la Tribunalul Cluj au dispus arestarea unei femei, care este suspectată de DIICOT Cluj, de trafic de droguri de mare risc.

Este vorba despre Szentgyorgyi Diana Florina, soția lui Szentgyorgyi Iosif Dănuţ, zice Pelu, condamant la 18 ani de închisoare, pentru omor și alte fapte grave. Bărbatul este considerat un pericol public, atât el, cât și fratele lui.

Vindea droguri deși era arestată la domiciliu

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie-august 2023, în timp ce se afla în stare de arest la domiciliu, fiind trimisă în judecată de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj pentru săvârșirea unor infracțiuni similare, persoana bănuită ar fi deținut și comercializat aproximativ 200 de grame de drog de mare risc (3-CMC) și ar fi efectuat operațiuni de stocare-depozitare, manipulare și distribuire a 385 de grame substanță psihoactivă (2 MMC).

Traficanta de droguri este soția unui interlop de temut din Cluj.

Traficanta de droguri este soția unui interlop de temut din Cluj.

De asemenea, în aceeași perioadă, persoana ar fi încălcat, în mod repetat, obligațiile impuse de măsura arestului la domiciliu, părăsind localitatea.

Implicată într-un alt dosar penal

În 2021, numele femeii a mai apărut într-un alt dosar, unde mai era judecat și Gabriel Pop, gardian la Penitenciarul Gherla.

Femeia a fost acuzată că la sugestia soțului ei a luat legătura cu gardianul Pop, căruia i-a dat un tub spray, în care erau ascunse droguri și medicamente anabolizante, pentru a fi transportate în interiorul închisorii.

Gardianul Pop Gabriel a primit trei ani și două luni de închisoare cu executare, fiind închis la Penitenciarul Gherla.

În acest dosar, Szentgyorgyi Diana Florina a fost condamnată la șapte ani și două luni de închisoare, cu executare pentur dare de mită și trafic de droguri demare risc.

”Constată că cele 5 infracţiuni pentru comiterea cărora este condamnată prin prezenta sentinţă inculpata S. D. F.se află în concurs real. Contopeşte pedepsele de 2 ani şi 6 luni închisoare, 2 ani şi 6 luni închisoare, 6 luni închisoare, 5 ani închisoare, respectiv 1 an închisoare, dispuse prin prezenta sentinţă, aplicând pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare, la care adaugă o treime din suma celorlalte pedepse (2 ani şi 2 luni închisoare), rezultând pedepsa intermediară de 7 (şapte) ani şi 2 (doi) luni închisoare în sarcina inculpatei S. D. F.”, se arată în sentința Tribunalului Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus...

SOCIAL

Peste 120 de percheziții domiciliare au avut loc în mai multe județe ale României, printre care și Clujul, la persoane bănuite de producerea, fabricarea...

EVENIMENTE

Zilele trecute, vestea că o judecătoarea de la Gherla, o tânără de 32 de ani, a fost găsită moartă în propria locuință, a îndoliat...