Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Traficantă de droguri arestată pentru 30 de zile. Asigura piața din Cluj și Bistrița

În cursul zilei de miercuri, judecătorii de la Tribunalul Bistrița a au decis să emită mandate de arestare pentru 30 de zile, în cazul a două persoane acuzate trafic internațional de droguri de mare risc.

Este vorba despre Koczi Sonia Andreea și Boldijar Dan Laurențiu. Cei doi acționau pe raza județelor Cluj, Bistrița și Mureș, fiind printre cei mai important dealeri.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatei KSA, cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, …; complicitate la participaţie improprie la introducerea în ţară de droguri de risc, … şi trafic de droguri de risc, … (4 acte materiale), … , pe o durată 30 de zile, începând cu data de 30.08.2023 și până la data de 28.09.2023, inclusiv”, se arată în mandatul de arestare.

Au traficat kilograme de hașiș

În acest dosar, în data de 11 iunie 2023, procurorii DIICOT au reușit să îl prindă pe Muntean Mihai, arestat acum pentru trafic de droguri de mare risc.

În cursul zilei de marți, procurorii DIICOT au derulat mai multe percheziții în Cluj și Bistrița, legate de acest dosar, și i-au reținut pe Koczi și pe Bodijar. Femeia este acuzată că era capul rețele de traficanți de droguri.

arme de foc și macete au fost gasite la perchezitii

arme de foc și macete au fost gasite la perchezitii

Din probele administrate a rezultat că în cursul lunii octombrie 2022, cei trei inculpați reținuți în prezenta cauză, împreună cu inculpatul arestat preventiv în luna iunie 2023, au constituit un grup infracțional organizat în scopul introducerii în țară și comercializării unor cantități de droguri.

Astfel, au procurat din Spania și au introdus în România droguri de risc, (canabis) comercializând, în mod repetat, diferite cantității către consumatori de pe raza județelor Bistrița Năsăud, Cluj și Mureș.

De asemenea, au procurat și vândut diferite cantități de drog de mare risc (3-CMC) și substanțe cu efecte psihoactive.

În cursul zilei de marți, au fost puse în aplicare opt mandate de percheziție domiciliară, pe raza județelor Bistrița Năsăud, Cluj și Mureș fiind identificate și ridicate cantități de droguri de risc și mare risc, un grinder, un cântar de mare precizie, un pistol cu aer comprimat și cartușe cu bile de cauciuc, mai multe arme albe, înscrisuri olografe , sume de bani în lei și euro, precum și mai multe telefoane mobile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus...

SOCIAL

Peste 120 de percheziții domiciliare au avut loc în mai multe județe ale României, printre care și Clujul, la persoane bănuite de producerea, fabricarea...

ADMINISTRATIV

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj informează asupra unor restricții de circulație pe Autostrada Sebeș – Turda, pentru lucrări de montare parapete...