Acasă EVENIMENTE Traficanți de droguri la scară mare capturați la Gilău. Aveau în bagaje...

Traficanți de droguri la scară mare capturați la Gilău. Aveau în bagaje opt kilograme de droguri

0

În data de 16.09.2022, procurorii DIICOT Cluj au dispus reținerea pentru 24 de ore a 3 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, efectuarea de operaţiuni, fără autorizație prealabilă cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

Măsurile au fost dispuse după ce, la data de 15.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj i-au surprins în flagrant pe 2 dintre inculpați, în timp ce transportau într-un autoturism, în vederea comercializării, cantitatea totală de 8,3 kilograme substanță cristalină 3-CMC.

În cauză s-a reținut faptul că, pe parcursul anului 2022, cei 3 inculpați au procurat, manipulat, stocat și distribuit substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive mai multor consumatori din județul Cluj.

În urma celor 4 percheziții domiciliare efectuate în cauză au fost descoperite și ridicate 3787,8 grame, respectiv 11, 7 grame 4-CMC, un grinder, 1.900 de euro și 2 telefoane mobile.

În cursul zilei de astăzi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă a celor 3 inculpați.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.