Traficul pe DN 1 este blocat! Autoutilitară de la Poșta Română implicată într-un grav accident

Posted by

Pompierii din cadrul Detașamentelor 2 Cluj-Napoca și Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, pe raza localității Dumbrava. Traficul pe DN 1 este blocat.

Trafic blocat pe DN 1
Trafic blocat pe DN 1

Din primele date, în accident au fost implicate un autotren și o autoutilitară. În autoutilitară se află încarcerat un bărbat, inconștient. Echipajele lucrează pentru descarcerare.

Alte două persoane, conștiente și cooperante primesc îngrijiri medicale. La fața locului au fost alocate două autospeciale cu modul de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD.

Trafic blocat pe DN 1
Trafic blocat pe DN 1

Bărbatul a fost descarcerat, însă din păcate prezintă leziuni incompatibile cu viața. Mașina este proprietatea Poștei Române și făcea coletărie.

Traficul pe DN 1 este blocat

Accident rutier înregistrat în urmă cu puțin timp pe DN1E60, la km 509+850m, localitatea Dumbrava, între o autoutilitară și un autocamion.

Traficul este blocat pe sensul de mers Cluj-Bihor, până la finalizarea cercetărilor la fața locului.

Din primele verificări efectuate la fața locului polițiștii au constatat că șoferul ansamblului de vehicule, respectiv un bărbat, de 38 de ani, din județul Brăila, care circula pe direcția Bihor-Cluj, în condiții de carosabil umed ar fi pătruns pe sensul opus de mers, acroșând cu semiremorca autoutilitara condusă de bărbatul de 49 de ani din municipiul Cluj-Napoca.

Din nefericire, în urma evenimentului, a rezultat decesul bărbatului de 49 de ani și rănirea pasagerului din autoutilitară, respectiv un bărbat de 52 de ani.
Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *