,

Tragedie în gara din Dej. Un șef de tren a murit la datorie. Mesaj emoționant scris de un coleg: ”Ce tălpi muncite avea săracul”

Posted by

În cursul zilei de sâmbătă, în dormitorul de la Stația CFR Dej, județul Cluj, a fost descoperit cadavrul uneui băbat. Sursele noastre susțin că este vorba despre un angajat al CFR, Regionala Cluj, care a murit în timpul somnului. Tragedie în gara din Dej.

Sef de tren
Tragedie în gara din Dej.

La fața locului s-au deplasat de urgență echiaje medicale și de poliție. Medicii au stabilit că bărbatul era decedat și că a murit cel mai probabil din cauza unui infarct.

Colegii bărbatului susțin însă că acesta a decedat din cauza suprasolicitării la locul de muncă. La CFR există angajați prost plătiți care lucrează chiar și 24 de ore încontinuu. Din acest motiv, între orele de muncă sunt intercalate ore de odihnă.

”Ce tălpi muncite avea săracul”

Una dintre angajajetele de la Căile Ferate a scris un mesaj despre moartea șefului de tren. Este vorba despre Hițian Sabin (foto jos), un angajat cu pestge 20 de ani vechime.

Mimi Dănăiă a mai scris că i-a rămas în minte tălpile pantofilor lui Hițian Sabin. Mult prea muncite. Poate acest mesaj trebuie citit și de Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

”Astăzi s-a mai stins un CFR-ist la datorie, șef tren Hițian Sabin, de la comanda Dej Călători. A murit în somn în timpul programului de odihnă. A murit probabil din cauza ca nu era deloc obosit, că nu era deloc stresat, că poate chiar nici nu a mâncat. Pentru că nu i-a rămas în urmă nimic de mâncare și nici când a sosit nu s-a așezat la masă. A intrat la odihnă la ora 7.26 și la 14.20 s-a declarat decesul. Și ca și cum nu era deajuns, panica, frica, stresul, Poliția, Procuratura, Criminalistica mai vine și revizorasul căruia i s-a atribuit o pălărie cu 5 numere mai mare. Să ia declarații … Murim ca proștii iar șefimea își freacă mâinile când își vad fluturașii de salariu. Mi-a rămas pe retină ce tălpi muncite avea săracul. Dumnezeu sa te ierte om nevinovat”, a scris Mimi Dănăilă, pe un forum destinat angajaților de la Căile Ferate.

șeful de trem Sabin Hițian
șeful de trem Sabin Hițian

Un răspuns

  1. Avatar Mircea Popa
    Mircea Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *