Tragedie la Apahida. Un bătrân surd a fost spulberat de tren

În urmă cu câteva minute, la o trecere la nivel cu calea ferată din Apahida, a avut loc o tragedie.

Un bătrân care a fost la magazinul Panny, din localitate, a mers spre casă iar la trecerea la nivel cu calea feratp, din apropiere, a fost lovit de tren.

Martorii spun că bătrânul este un localnic, surd, care la trecerea trenului a fost lovit în plin.

”Erma la doi pași de el. Vă spun sincer i-a dat trenul una și a zburat câțiva zeci de metri. El stătea la bariera iar la un moment dat s-a aplecat după plasa pe care a pus-o pe jos, până trece trenul. Atunci s-a întâmplat totul. Probabil s-a dezechilibrat și a căzut în fața trenului”, a spus unul dintre martorii oculari.

UPDATE:

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați în jurul orei 15.20 cu privire la faptul că, pe calea ferată din Apahida, o persoană ar fi fost accidentată de un tren.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Cluj-Napoca, ce suferise leziuni incompatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit al bărbatului urmează a fi transportat în vederea efectuării necropsiei.

În cauză cercetările continuă, fiind desfășurate activități specifice pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă.