, ,

Tragedie la UBB Cluj. Cine este studenta care și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină

Posted by

Trei tineri au murit în urma unui accident de mașină care a avut loc, în cursul nopții trecute. Polițiștii care au ajuns la fața locului au descris scena ca fiind un adevărat carnagiu. Din primele informații, mașina în care se aflau cei trei tineri, între care și o studentă la UBB Cluj, a intrat frontal într-un autotren.

Printre cei care au murit se află și Cristina, în vârstă de 22 de ani, studentă la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Tragedia a avut loc marți seară, la ieșirea din orașul Vânju Mare spre localitatea Bucura, când un autoturism s-a izbit de un TIR.

Laura, în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul Victor Gomoiu din Vânju Mare, Cristina, studentă în vârstă de 22 de ani la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, și Mădălin, în vârstă de 19 ani, elev la un liceu din Vânju Mare, sunt cei trei tineri care și-au pierdut viața marți seara într-un tragic accident în Mehedinți, când mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR.

A fost nevoie de descarcerare

Pompierii din Mehedinți au fost chemați să intervină la fața locului. A fost nevoie și de un echipaj de descarcerare pentru ca trupurile celor trei tineri să poate fi extrase din caroseria deformată a mașinii.

„La locul evenimentului, au fost mobilizate trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani și un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. După extragerea victimelor, s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ”, transmite ISU Mehedinți.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *