Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Trei bărbați prinși la furat de caburi dintr-un canal din Cluj-Napoca. Prejudiciul se ridică la 2000 lei

Polițiștii clujeni au prins la furat marți, 18 iulie, trei bărbați în timp ce încercau să fure 6 cabluri de teleconomunicații cu un fierastrău. Aceștia sunt cercetați pentru furt calificat.

„La data de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au dispus reținerea a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 41 de ani, din județul Cluj, cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Azi, în jurul orei 01.50, cei trei au fost depistați în flagrant de polițiști, la intersecția străzilor Aleea Bibliotecii – Calea Dorobanților, doi dintre ei aflându-se în interiorul unui cămin tehnic (canal) având asupra lor un fierăstrău, cu care ar fi secționat 6 cabluri de comunicații.

Până în prezent, prejudiciul a fost evaluat parțial la 2.000 de lei.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor, ulterior, pe numele acestora fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

La expirarea acestor măsuri, bărbații voi fi prezentați instanței, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive”, a precizat IPJ Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Reprezentanții Poliției Cluj au susținut o conferință de presă, în cursul zilei de joi, unde au prezentat un plan de măsuri pentru prevenirea unor...

SOCIAL

Doi tineri minori în vârstă de 15 și 17 ani din Turda au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru furt...

EVENIMENTE

Un bărbat din județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce era mort de beat la volan pe un...