Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Trei ore s-au luptat pompierii cu un incendiu la o casă în Urișor – FOTO

Agoniseala de o viață a unei familii din satul Urișor, comuna Cășeiu a fost distrusă de un incendiu violent, iar pompierii clujeni s-au luptat trei ore pentru a opri flăcările și extinderea lor.

Flăcările s-au manifestat generalizat la acoperișul casei de aproximativ 150 mp.

Pompierii au acționat cu două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate, alături de o ambulanță SMURD.

Trei ore de luptă cu incendiul

„După aproximativ trei ore și jumătate, pompierii dejeni au încheiat intervenția de la Urișor, comuna Cășeiu. Odată ce au ajuns la locul solicitării, forțele noastre au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească, precum și la acoperișul casei, de 200 de mp.

Focarul a fost localizat rapid, iar flăcările nu s-au extins. Pentru lichidarea totală a fost însă necesară decopertarea întregii case.

În tot acest timp, nicio persoană nu a solicitat îngrijiri medicale. Incendiul a distrus 3 camere, o baie și un hol de la nivelul superior. Totodată, au fost afectate două camere de la parter.

Cercetările preliminare au arătat faptul că incendiul a pornit cel mai probabil de la anexa gospodărească, în interiorul căreia s-a produs un scurtcircuit la un cablu amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

La misiune au luat parte două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate, precum și o ambulanță SMURD.

Apelul de urgență a venit la ora 14:20, iar pompierii au revenit de puține momente la unitate„, a anunțat ISU Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Un incendiu a cuprins două anexe gospodărești din comuna Mihai Viteazul, iar pompierii clujeni au intervenit cu două autospeciale, o autoscară și un echipaj...

EVENIMENTE

O mașină a luat foc vineri seara, în parcarea Aeroportului Internațional Cluj, la care au intervenit de urgență pompierii clujeni. Este vorba de un...

EVENIMENTE

Un incnediu de vegetație uscată și deșeuri izbucnit din cauza temperaturilor ridicate a avut loc marți seara pe strada Valter Mărăcineanu din Cluj-Napoca, iar...