Trei spitale clujene primesc o finanțare de peste 2.6 milioane de lei de la Consiliul Județean Cluj

Posted by

Consiliul Județean Cluj a aprobat indicatorii tehnico-economici ai unor investiții ce vizează Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” și Spitalul Clinic de Recuperare.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase vor fi modernizate spațiile aferente camerei de gardă iar la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” vor fi demarate lucrările pentru amplasarea unui ascensor în cadrul Pavilionului I, necesar transportului pacienților.

În ceea ce privește Spitalul Clinic de Recuperare, vor fi executate lucrări la cele două piscine interioare folosite pentru recuperarea pacienților, urmând ca apa din acestea să fie tratată prin electroclorinare.

De asemenea, va fi recompartimentat Laboratorul de radiologie și imagistică, modificările fiind necesare în vederea instalării celor două aparate achiziționate în anul precedent, un aparat radiologic și un echipament de angiografie.

Valoarea totală a acestor investiții este de 2.678.951,77 lei, finanțarea urmând a fi asigurată din fonduri alocate de la bugetul Consiliului Județean și din veniturile proprii ale celor trei spitale subordonate forului administrativ județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *