Trei tineri au murit într-un tragic accident rutier. O tânără era studentă la UBB Cluj

Posted by

Un accident rutier mortal a avut loc marți seara, între un autoturism în care se aflau trei tineri și un tir. Mașina a efectuat o manevră periculoasă și a depășit pe linia continuă, lovind în plin un tir care circula din sens opus.

Drama a avut loc în județul Mehedinți, pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura, iar două tinere de 18 şi 22 de ani şi un tânăr de 19 ani au murit într-un accident rutier, informează actualmehedinti.ro.

Conform sursei citate, tânăra de 22 de ani era studentă la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, iar ceilalţi doi, elevi de liceu, din Vânju Mare.  

Potrivit informațiilor, șoferul autoturismului ar fi intrat în depășire pe linie continuă (încercând să depășească autoturismul în care se aflau câțiva prieteni ai acestora), după care mașina a intrat în coliziune cu un TIR și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul autotrenului a încercat să evite impactul, trăgând pe dreapta, însă efortul a fost în zadar. 

„La locul evenimentului, au fost mobilizate și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora.

Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani și un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator.

După extragerea victimelor, s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ”, transmite ISU Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *