,

Trei tineri au provocat incendiul de la Iulius Mall Cluj și sunt căutați de poliție

Posted by

Incendiul puternic de la Iulius Mall Cluj, în zona unui depozit de marfă al Auchan România, care a dus la evacuarea întregului centru comercial, a fost provocat de trei tineri.

Polițiștii clujeni au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite.

Cei trei tineri ar fi aruncat un obiect pirotehnic de mari dimensiuni în zona depozitului, care a dus la provocarea incendiului de proporții.

„La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 18.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la depozitul unui supermarket, din cadrul unui centru comercial situat în Cluj-Napoca, ar fi izbucnit un incendiu.

La fața locului, pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru lichidarea incendiului, stabilind, din primele verificări, că acesta ar fi fost provocat.

Astfel, polițiștii au demarat de îndată cercetări, iar probatoriul administrat până în acest moment, a condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat de un grup de 3 tineri, care ar fi aruncat un obiect pirotehnic de mici dimensiuni în zona depozitului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite și tragerea la răspundere a acestora”, a anuntat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *