Trotinetist căutat de polițiștii clujeni după ce a accidentat o persoană și a fugit de la fața locului – FOTO

Posted by

Un trotinetist este căutat de polițiștii clujeni după ce l-a accidentat grav în timp ce se afla pe trotinetă pe un tânăr de 22 de ani pe Splaiul Independenței din Cluj-Napoca și a fugit de la fața locului.

Incidentul a avut loc pe 18 octomrie, în jurul orei 18:45, iar tânărul de 22 ani a fost lovit în plin în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni de o persoană care circula în viteză pe pista de biciclete.

„În data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 18.45, pe strada Splaiul Independenței, din municipiul Cluj-Napoca, a fost înregistrat un accident rutier, soldat cu vătămarea unui tânăr, de 22 de ani, care ar fi fost accidentat de o persoană care circula pe o trotinetă.

Ulterior, persoana vătămată s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier pentru a sesiza evenimentul. Din primele informații, la data și ora menționată mai sus, tânărul de 22 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, ar fi fost accidentat de către o persoană necunoscută care circula cu trotineta, pe pista specială destinată acestor tipuri de mijloace, înspre strada George Barițiu.

După producerea accidentului, persoana care se afla pe trotinetă, deși ar fi constatat prin propriile simțuri faptul că a rezultat vătămarea unei persoane, a părăsit locul fără încuviințarea organelor în drept.

În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii identității persoanei care circula cu trotineta”, a anuntat IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanei care se deplasa pe trotinetă, sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *