Trupe mari din România vin la Cluj-Napoca pentru ediția a doua a celui mai mare Retro Party

Posted by

Fenomenul muzicii retro și celebrele hituri din anii 90-2000 vor răsuna în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în data de 10 martie, în cadrul unei petreceri de zile mari, Retro Party România – Pentru EA!

Vor urca pe scenă trupele 3 Sud Est, Direcția 5, Trupa Hara și NO MERCY, formație reprezentată de solistul și chitaristul Marty Cintron. În plus, îndrăgitul DJ Antenna va mixa cele mai cunoscute hituri retro și va menține atmosfera de petrecere. Biletele sunt disponibile pe platforma bilet.ro, la preț special early bird la toate categoriile de bilete. În plus, sunt disponibile bilete la prețuri speciale pentru grupuri de prieteni.

Succes mare în noiembrie 2022 la prima ediție

Primul eveniment Retro Party România din noiembrie 2022 a fost un succes, iar mii de oameni au făcut atunci o atmosferă extraordinară. Organizatorii revin acum cu cel mai mare retro party dedicat femeilor. „Facem cel mai mare retro party din România pentru doamnele și domnișoarele noastre! Vrem să dăm înapoi măcar o parte din energia și frumusețea pe care ele le aduc în viețile noastre. Și nimic nu se compara cu energia a  mii de voci care cântă împreună. La ediția din noiembrie a fost de vis, acum sunt convins că va fi de-a dreptul magic”, spune Flavius Buzilă, solistul trupei Hara și organizator al evenimentului.

Amintirile ne chinuiesc cu 3 Sud Est

Trupa 3 Sud Est, una dintre cele mai cunoscute formații românești, urcă pe scena Sălii Polivalente BT Arena în 10 martie. Regii muzicii dance au avut un succes fulminant, au câștigat multe premii și au fost în toate topurile din România. Din păcate pentru public, cei 3 muzicieni au mers pe drumuri separate în 2008. În anul 2014 formația 3 Sud Est s-a reunit și a revenit în forță cu un nou single – „Emoții”. Conform Media Forest Romania, hitul „Emoții” a fost piesa anului în România și a cucerit topurile muzicale. Membrii trupei 3 Sud Est au demonstrat că muzica de suflet nu moare niciodată, iar publicul îi apreciază în continuare și abia așteaptă să-i vadă la concertele din țară și străinătate. 

„Dacă ai ști” ce mult înseamnă să vii la Direcția 5 

Direcția 5 este una dintre cele mai longevive formații românești. Direcția 5 s-a înființat în anul  1991 la București și continuă să se reinventeze după 32 de ani de prezență muzicală în România, având peste 20 de albume și colaborări frumoase cu artiști români. Trupa va cânta pe scena de la Sala Polivalentă BT Arena Cluj-Napoca în 10 martie cele mai îndrăgite melodii, printre care „O fată ca ea”, „Dacă ai ști”, „Am nevoie de tine”, „Te iubesc”, „Îți mulțumesc”. 

No Mercy, una dintre cele mai așteptate prezențe de la Retro Party România

No Mercy este o trupă americană care s-a înființat în 1995 și a fost formată din trei muzicieni: Marty Cintron și frații gemeni Ariel Hernández și Gabriel Hernández. În 15 ani de activitate, trupa americană No Mercy a lansat patru albume, îmbinând stilul pop cu muzica latino. Formaţia a lansat piese de succes, printre care “When I Die”, “Missing”, “Kiss You All Over” şi “Please don’t go”. Printre cele mai cunoscute hituri este melodia ”Where Do You Go”, care este un cover după melodia formației La Bouche. Acum trupa este reprezentată de Marty Cintron, chitaristul și solistul trupei. Pop starul anilor ’90, solistul, chitaristul și actorul american Marty Cintron, revine în România și va cânta hiturile celebre „Where Do You Go”, „My Promise” sau „Please Don’t Go”. 

Mixuri de piese retro cu DJ Antenna, un adevărat „party rocker”

În deschidere și după fiecare trupă care urcă pe scenă, DJ Antenna va menține atmosfera pe ringul de dans cu cele mai cunoscute hituri românești, pentru un retro party perfect. DJ-ul mixează muzică retro din toate timpurile și are o energie molipsitoare. Susține show-uri la cele mai mari festivaluri din țară, în cluburi, pub-uri şi în locuri neconvenţionale (autobuz, tramvai, tren sau vapor).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *