, ,

Turist dezamăgit de experiența avută la pensiunea Andreei Esca. „Plin de șoareci și mizerie”

Posted by

Vedeta de televiziune Andreea Esca a intrat și în domeniul turismului și și-a deschis o pensiune cu căsuțe de închiriat în zona Porumbacu de Sus, iar un turist a fost extrem de dezamăgit de experiența pe care a avut-o aici.

Turistul a închiriat cu aproximativ 700 de lei / noapte o căsuță de lux din cadrul pensiunii Andreei Esca, din localitatea Porumbacu de Sus, județul Sibiu, și a rămas cu un gust amar de condițiile de cazare.

Condiții dezamăgitoare, prețuri de Dubai

„Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele(păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal). Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi.

Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor).

Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență.

Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici. Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii). Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, și-a descris turistul experiența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *