Acasă EVENIMENTE „U” Cluj nu a reușit să pună șapca pe cupă la Sibiu,...

„U” Cluj nu a reușit să pună șapca pe cupă la Sibiu, în fața a peste 8000 de clujeni. Fanii „șepcilor roșii” au dat o lecție de devotament

0

Peste 8000 de suporteri ai Universității Cluj au făcut deplasarea la Sibiu pentru a-i încuraja pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău în finala Cupei României împotriva formației Sepsi OSK, însă din păcate nu au reușit să pună șapca pe cupă, fiind învinși cu scorul de 5-4 de formația din Sfântu Gheorghe la loteria penalty-urilor, rezultatul după 120 de minute de joc fiind 0-0.

Coregrafia fanilor lui U Cluj in debutul meciului cu Sepsi OSK

Prima ocazie a Universități i-a aparținut lui Thiam, care a trimis un șut peste poartă din marginea careului (14). Dan Nistor a avut și el golul în vârful bocancului, în minutul 22, dar nu a reușit să cadreze mingea pe poartă. O altă situație bună de gol pentru „U”, Thiam a șutat bine, dar balonul a lovit rădăcina barei (25). Un minut mai târziu, mijocașul Ioan Filip a trimis și el un șut bun de la 15 metri (26). Și tot Thiam a mai încercat o dată poarta lui Sepsi din interiorul careului mare, dar mingea a lovit plasa laterală (29).

În minutul 32, în urma unui contraatac, Nistor a ajuns într-o poziție favorabilă și a trimis plasat la colțul lung, dar mingea a lovit bara laterală. Prima repriză a fost controlată autoritar de Universitatea Cluj.

La începutul reprizei secunde, o nouă coregrafie a atras toate privirile arenei, o ploaie de fumigene și torțe aprinse au contribuit la spectacolul pirotehnic al fanilor clujeni, care a eclipsat jocul economicos de pe teren.

Partea a doua a fost una echilibrată, ambele formații au încercat să dea lovitura pe contraatac, dar fără ocazii notabile. Trupa din Sfântu Gheorghe a fost mult mai incisivă la poarta Universității, însă fără succes.

Timpul regulamentar de 90 de minute s-a încheiat nedecis pe tabelă, iar cele două formații au intrat în cele două reprize suplimentare de prelungiri de către 15 minute, acolo unde Universitatea Cluj a continuat să forțeze, însă nu au reușit să spargă defensiva covăsnenilor și nici să îl învingă pe Niczuly, iar câștigătoarea s-a decis la loviturile de pedeapsă, acolo unde jucătorii din Sfântu Gheorghe au avut mai mult noroc.

Penalty-uri

1-0: Roland Varga a deschis scorul pentru Sepsi

1-1: Alex Chipciu a egalat pentru U Cluj

1-1: APĂRĂ GORCEA – Jonathan Rodriguez a ratat al doilea penalty

1-2: Ovidiu Bic a înscris pentru U Cluj

2-2: Tudorie a egalat pentru Sepsi

2-3: Dragoș Tescan a înscris pentru U Cluj

3-3: Gheorghe a înscris pentru Sepsi

3-3: Ely Fernandes a ratat pentru U Cluj

4-3: Ștefănescu a înscris pentru Sepsi

4-4: Dan Nistor a egalat pentru U Cluj

4-4: Aganovic a șutat mult peste poartă.

4-4: Ze Gomes a ratat pentru U Cluj

5-4: Tamas a inscris pentru U Cluj

5-4: Ivan Martic a ratat pentru U Cluj

Echipele de start:

U” Cluj: Gorcea – Martic, Miron, Pițian, Chipciu (cpt) – Simion – Nistor, Remacle (Ely Fernandes, min 99), Filip (Gomes, min 80), Bic – Thiam (Tescan min 99)

Rezerve: Iliev, Stoica, Tescan, Ilie, Gomes, Goranov, Oancea, Pires, Ely Fernandes

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Sepsi OSK: Niczuly (cpt) – Dumitrescu, Ninaj, Ciubotariu (Dimitrov, min 86), Bălașa (M. Tamas, min 85) – Ștefănescu, Jonathan Rodriguez, Păun (Varga, min 111), Matei (Gheorghe, min 75) – Safranko (Tudorie, min 75), Rondon (Aganovic, min 46)

Rezerve: Began, M. Tamas, I. Gheorghe, Tudorie, Santos, R. Ispas, Aganovic, Dimitrov, Varga

Antrenor: Cristiano Bergodi

Arbitru principal: Cristian Popa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.