UBB VIRTUAL – un contact online cu comunitatea de tradiție și excelență a Universității Babeș-Bolyai

Posted by

Pandemia este un potențial pericol pentru cultura organizațională academică/universitară și spiritul comunitar al acesteia. Pentru a contracara acest efect, UBB a dezvoltat o serie de medii virtuale interactive.

Astfel s-a lansat Turul Virtual al Sediului Central al UBB, urmând apoi să se mute prin aplicații virtuale viitoare înspre facultăți, laboratoare de știință și alte unități fanion pentru comunitatea UBB (ex. Grădina Botanică, Parcul universitar etc.).

„Îi încurajez pe elevi și potențialii viitori studenți să se familiarizeze cu <headquarter-ul> UBB, pentru a avea o experiență preliminară despre comunitatea de Tradiție și Excelență a UBB, comunitate care poate să fie, din toamnă, și a lor! Încurajez toată comunitatea UBB să facă acest lucru, pentru a conștientiza mereu cine suntem, de unde venim și ce avem de făcut, întărind astfel coeziunea dintre noi. Nu în ultimul rând, încurajez pe oricine să parcurgă acest tur, UBB fiind o instituție dedicată comunității mai largi”, a afirmat rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David, cu ocazia prezentării turului virtual al clădirii centrale a Universității

Turul Virtual poate fi vizionat accesând link-ul  https://turvirtual.ubbcluj.ro/cladirea-centrala/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *