, ,

Ultras fanatic din Cluj, reținut pentru 24 de ore. A participat la scandalul de la meciul de juniori dintre U și CFR Cluj VIDEO

Posted by

La data de 27 octombrie a.c. polițiștii Secției 7 Poliție Cluj Napoca au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Scandal la meciul de junior dintre U Cluj și CFR Cluj
Scandal la meciul de junior dintre U Cluj și CFR Cluj

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice cu privire la alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Din cercetări a reieșit faptul că aceștia s-ar fi deplasat la data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, la o baza sportivă din municipiul Cluj-Napoca, unde se desfășura un meci de fotbal între două echipe de juniori.

Intrând în tribune, ar fi manifestat un comportament agresiv și au adresat expresii jignitoare spectatorilor.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Cluj Napoca, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor evenimentului, precum și pentru identificarea altor persoane care ar putea fi implicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *