, ,

Un alt bombardier din Turda a a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Omul este căutat de Poliție. Dacă îl vedeți sunați la 112

Posted by

Judecătoria Turda a admis, vineri după masa, cererea de arestare făcută de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, pe numele lui Andrei Marius Gherman.

Acesta este unul dintre cei doi interlopi din oraș care a fost implicat în scandalul de la restaurantul ”Sarea-n bucate”, din oraș.

”Admite propunerea formulată în dosar nr. 3382/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda și în consecință: În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală coroborat cu art. 202 alin. 1, alin. 3 şi alin. 4 lit. e) Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă, în lipsă, a inculpatului Gherman Andrei Marius, pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod Penal cu privire la persoana vătămată B. A. I., respectiv pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod Penal cu privire la persoana vătămată G. A.-I., pe o durată de 30 de zile, cu începere de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă”, se arată în mandat.

După bătaia de la restaurantul de la cinci stele, Andrei Gherman a fugit și nu a mai putut fi găsit de anchetatori.

După ce Judecătoria Turda a emis mandatul de arestare, în lipsă, pe numele lui Gherman va fi emis un mandat de căutare prin Interpol.

A mai fost arestat și Sorin Vălean

La bătaia din restaurant a mai fost implicat și un alt interlop din oraș, respetiv Sorin Vălean. Acesta a fost arestat pe data de 13 februarie 2023, după ce câteva zile s-a asuns de anchetatori.

Judecătoria Turda a emis mandatul de arestare pe numele lui Vălean, iar la scurt timp acesta s-a predat și a fost dus la arestul Poliției Mureș, deoarece cel din Cluj Napoca nu funcționează fiind de mai mulți ani în renovare.

Cei doi interlopi au provicat un scandal la restaurantul cu pricina, unde l-au lovit cu pumnii pe un bărbat, după care au spart cu o secure unul dintre geamuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *