Acasă EVENIMENTE Un an de la începutul războiului din Ucraina, comemorat vineri în centrul...

Un an de la începutul războiului din Ucraina, comemorat vineri în centrul Clujului

0

Vineri, 24 februarie, se împlinesc un an de la începutul războiului din Ucraina, iar organizația Peace Action Training and Research Institute of Romania (PATRIR) va organiza un eveniment de comemorare, în Piața Unirii.

Evenimentul comemorativ va începe la ora 16:00.

Vino alături de noi pe 24 februarie, la ora 16:00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la un eveniment pașnic de comemorare în care vom marca un an de la începutul războiului din Ucraina.

Ne vom reunim pentru a reflecta asupra impactului acestui conflict asupra comunităților noastre și pentru a ne arăta solidaritatea față de oamenii afectați de acesta.

Scopul nostru este să creăm un eveniment non-demonstrativ în care să prezentăm pașnic mesajul nostru și să ne împărtășim speranțele pentru o rezolvare pașnică.

Invităm pe toată lumea să ni se alăture la moment de reflecție și să marcheze ocazia printr-un gest simbolic de unitate și apreciere. Dorim să ne arătăm respectul și recunoștința față de toate autoritățile și ONG-urile românești care oferă sprijinul lor continuu pentru această cauză.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate de a promova înțelegerea și schimbarea și de a ne aminti de importanța păcii și diplomației în rezolvarea conflictelor. Haideți să ne adunăm ca o comunitate pentru a ne sprijini unii pe alții și pentru a susține pacea”, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.