Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Un bărbat a fost arestat după ce a furat bani și carduri din spitalele din Cluj-Napoca

La data de 15 iunie a.c, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul pentru Centrul Universitar și Secția 6 Poliție, în baza investigațiilor derulate, au identificat și ulterior dispus reținerea unui bărbat de 36 de ani, din municipiul Sebeș, județul Alba, cercetat pentru comiterea mai multor furturi de bani și carduri bancare din interiorul unor unități spitalicești, aparținând personalului medical.

În fapt, în perioada 24 mai – 11 iunie a.c., bărbatul ar fi săvârșit 6 acte materiale, sustrăgând portmonee care conțineau sume cuprinse între 100 de lei și 3.180 de lei, dar și carduri sau alte documente personale care aparțineau cadrelor medicale.

Pentru comiterea infracțiunilor, bărbatul ar fi pătruns în unități medicale situate în municipiul Cluj-Napoca, folosindu-se de o mască medicală.

De asemenea, în cadrul cercetărilor efectuate de polițiști s-a constatat că bărbatul a încălcat o sancțiune penală dispusă de instanță, respectiv interdicția de a se afla în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 30.03.2020-12.05.2025.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pe numele bărbatului, fiind condus și predat reprezentanților Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Mureș, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei alte măsuri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și neexecutarea sancțiunilor penale în formă continuată.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Alba – Poliția orașului Ocna-Mureș.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

SOCIAL

Doi tineri minori în vârstă de 15 și 17 ani din Turda au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru furt...

EVENIMENTE

Magistrații de la Judecătoria Dej au dispus arestarea pentru 30 de zile, a unui pădurar de a Ocolul Silvic din Gherla. Pădurarul Coroian Claudiu...

SOCIAL

Un bărbat originar din comuna clujeană Aghireșu, județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura de arest preventiv. Acesta...