,

Un bărbat a murit într-un autobuz din Cluj. SMURD a intervenit cu două echipaje

Posted by

Destin tragic pentru un bărbat din Cluj-Napoca, care și-a pierdut viața vineri dimineața într-un mijloc de transport în comun. Acesta a intrat în stop cardio-respirator, iar două echipaje SMURD i-au acordat manevre de resuscitare, dar nu a mai putut fi salvat.

Tragicul eveniment a avut loc vineri, 17 noiembrie, într-un autobuz CTP care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu din municipiu, iar primul care a sunat la oo2 a fost șoferul, după ce a observat că bărbatul este inconștient.

O oră de luptă pentru readucerea la viață

SMURD a intervenit la fața locului cu două echipaje și s-au luptat aproape o oră să-l readucă pe bărbat la viață, însă a fost prea târziu.

„Au fost dislocate două echipaje SMURD, dintre care unul tip Terapie Intensivă Mobilă, care au aplicat manevre de resuscitare unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a suferit un stop cardio-respirator într-un mijloc de transport în comun care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca.

Acestea au fost susținute mai bine de 40 de minute, însă nu au putut readuce semnalele vitale ale bărbatului”, a transmis ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *