Un bărbat bolnav de COVID-19 a refuzat internarea și a murit acasă, după ce starea lui s-a înrăutățit brusc

Posted by

Un bărbat în vârstă de 45 ani a fost depistat cu COVID-19, dar a refuzat internarea, fiind asimptomatic. Starea lui s-a înrăutăţit brusc şi, în ciuda faptului că a cerut ajutor medical, nu a mai putut fi salvat, scrie AGERPRES.

Este vorba despre un bărbat din județul Galați, care a primit, pe data de 12 iulie, rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus. Acesta a murit noaptea trecută acasă. Bărbatul, de 45 ani, a refuzat internarea în spital, fiind asimptomatic. Starea lui s-a înrăutăţit brusc şi, în ciuda faptului că a cerut ajutor medical, nu a mai putut fi salvat.

Până miercuri, 15 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 34.226 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.155 au fost externate, dintre care 22.049 de pacienți vindecați și 2.106 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Totodată, până în prezent, 727 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Totodată, până în prezent, 1.952 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 21 decese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *