,

Un bărbat de 47 ani a fost prins de polițiști mort de beat la volan și fără permis după ce a produs un accident în Mănăștur

Posted by

Un bărbat din Cluj-Napoca este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiul Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a fost implicat, luni, în jurul orei 18.00, într-un eveniment rutier din care au rezultat pagube materiale, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Mehedinţi, din municipiu.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul de 47 de ani nu deținea permis de conducere, iar testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de peste 1.35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *