Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Un bărbat din Turda a fost plasat în arest la domiciliu după ce și-a sechestrat și bătut fosta iubită

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din Turda, judeţul Cluj, a fost plasat în arest la domiciliu după ce şi-a urmărit pe stradă fosta iubită, până acasă, unde a sechestrat-o şi a bătut-o.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Turda – Biroul de Investigaţii Criminale au reţinut, vineri, un bărbat, de 29 de ani, din acelaşi municipiu, bănuit de săvârşirea a 5 infracţiuni.

Astfel, în cursul dimineţii, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie care a relatat că a fost victima unor agresiuni fizice.

„În baza activităţilor investigativ-operative, poliţiştii l-au depistat în scurt timp pe bărbat, constatând că, la data de 13 iulie a.c., acesta şi-ar fi abordat fosta concubină pe o stradă din municipiul Turda, pe care a urmărit-o până la locuinţa ei, unde i-a luat cheile şi a asigurat uşa de acces, iar apoi a exercitat agresiuni fizice asupra ei, lipsind-o de libertate în mod ilegal.

De asemenea, în cadrul acţiunilor agresive, acesta ar fi deposedat-o de telefonul mobil, pe care l-ar fi deteriorat şi l-ar fi sustras, fiind recuperat de poliţişti”, a arătat sursa citată.

Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda, cu propunere de arestare preventivă, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

În cauză, se fac cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă în familie, ameninţare, distrugere şi furt calificat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Un tânăr care se afla în arest la domiciliu a fost găsit mort de către polițiștii veniți să îl verifice la apartamentul său din...

EVENIMENTE

Ministrul de Interne, Lucian Bode a reacționat la cazul de la Suceava, unde o femeie a fost desfigurată în bătaie de către iubitul ei,...