,

Un bărbat din Turda s-a ales cu o condamnare la închisoare după ce a fost prins la volan fără permis și a încercat să mituiască un polițist cu un APARTAMENT pentru a scăpa de dosar penal

Posted by

Un bărbat din Turda a primit o condamnare la un an și jumătate de închisoare cu suspendare, după ce a încercat să mituiască un polițist cu un apartament. Acesta a fost prins la volan fără permis de conducere.

Incidentul s-a petrecut pe 9 martie, în municipiul Turda, conform Digi 24. Un șofer a fost oprit în trafic, după ce polițiștii au descoperit, printre mai multe nereguli, și faptul că bărbatul este un fugar care a mai avut problme cu legea, în ianuarie.

Acesta a fost condus la secție, iar un polițist a vrut să-i scrie o amendă contravențională, deoarece în ianuarie a fost prins conducând fără permis. Bărbatul a încercat să mituiască agentul cu 1.000 de euro, însă polițistul a refuzat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj spun că atunci când agentul i-a adus la cunoștință că urmează să-i fie întocmit dosar penal, șoferul i-a oferit un apartament, drept mită. Omul legii a refuzat din nou și a făcut o plângere penală împotriva bărbatului.

S-a deschis un dosar penal pentru dare de mită, însă individul a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii și astfel a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare și 60 de ore de muncă în folosul comunității. Acesta trebuie să urmeze și un program de reintegrare socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *