Acasă EVENIMENTE Un bărbat și doi minori, arestați preventiv după ce i-au furat unui...

Un bărbat și doi minori, arestați preventiv după ce i-au furat unui tânăr un lanț de aur în fața unui local de pe Memorandumului

0

O tâlhărie a avut la începutul acestei luni în fața unui local de pe strada Memondamului din Cluj-Napoca, după ce un tânăr de 21 ani a fost tâlhărit și i s-a furat lanțul de aur în valoare de 1000 de euro. Agresorii au fost un bărbat de 35 de ani și alți doi minori.

„La data de 18 mai a.c., magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de un bărbat în vârstă de 35 de ani și măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de doi minori cu vârste de 14, respectiv 16 ani, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de tâlhărie.

În fapt, la data de 3 mai a.c., în jurul orei 03.00, în timp ce se afla în fața unui local de alimentație publică, situat pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca, bărbatul de 35 de ani ar fi abordat un tânăr de 21 de ani, context în care, cu sprijinul celor 2 minori, i-ar fi sustras un lanț de aur de la gât, prin întrebuințarea de violențe, respectiv, l-ar fi bruscat și îmbrâncit, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.000 de euro.

În cadrul activităților investigativ-operative, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Florești, cu sprijinul luptătorilor pentru Acțiuni Speciale Cluj au pus în executare 3 mandate de aducere și 2 de percheziție domiciliară, în urma cărora cei 3 bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, aceștia au fost prezentați magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dispunerii măsurilor preventive menționate mai sus.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunii de tâlhărie”, a anuntat IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.