Un BMW s-a făcut scrum la Vlaha. Pare că focul a fost pus intenționat

Posted by

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un autoturism staționat într-o gospodărie din localitatea Vlaha, comuna Săvădisla. Un BMW s-a făcut scrum.

La fața locului au ajuns două autospeciale de stingere a incendiilor. În curtea unui imobil a fost  găsit un autoturism, parcat în apropierea a altor două autoturisme, cuprins în totalitate de flăcări.

Intervenția promptă a împiedicat propagarea incendiului mai departe de limitele în care au fost găsit. Un BMW s-a făcut scrum.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical. Din primele cercetări a rezultat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.

Polițiștii au deschis și un dosar penal. Ancheta va demonstra dacă focul a fost pus intenționat sau a fost vorba despre o defecțiune tehnică.

Exercițiu la Hotel din Cluj

Pompierii clujeni au mai anunțat că, luni de la orele 10.00, vor efectua un amplu exercițiu de salvare, la un hotel din oraș.

”Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj va desfășura luni. 18 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator economic din domeniul hotelier. situat pe strada Octavian Goga din Cluj-Napoca. Exercițiul va demara în jurul orei 10.00, astfel că autospecialele pompierilor și ambulanțele SAJ se vor deplasa în regim de urgență pe străzile municipiului”, anunță ISU Cluj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *