Un cinematograf cu tradiție din Cluj-Napoca își schimbă numele. Cum se va numi

Posted by

Conducerea Cinematografului Florin Piersic a anunțat vestea care îl va bucura pe marele actor Florin Piersic, care a împlinit vineri, 27 ianuarie, vârsta de 87 de ani.

Astfel, cinematograful care îi poartă numele actorului va avea și cuvântul „teatru” pe frontispici la intrare, urmând să se numească Cinema-Teatru „Florin Piersic”, ca un cadou pentru aniversarea de 87 de ani a maestrului.

Demersul a venit ca urmare a unei inițiative a RADEF RomâniaFilm și conducerea cinematografului. „Florin Piersic este și un mare actor de teatru, nu doar de film”, au motivat schimbarea de nume inițiatorii acestei idei.

„Sala cinematografului se pretează și pentru spectacole de teatru, nu de puține ori am fost gazda piesei «Străini în noapte», pentru spectacole de stand up comedy, concerte, conferințe etc.

Capacitatea sălii e de 729 locuri, acustica bună, iar scena este generoasă și permite și amplasare de decor. Sperăm să fie o surpriză pe placul lui Florin Piersic, pe care il asteptam să revină cat de curând pe scena, la cinema teatrul, care îi poartă numele”, a declarat conducerea cinematografului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *