Acasă EVENIMENTE Un clujean a ajuns campionul României, la tunsori de precizie. Alex Tănase este...

Un clujean a ajuns campionul României, la tunsori de precizie. Alex Tănase este unul dintre cei mai importanți frizeri din toată Europa

3
sursa foto: Alex Tanase / facebook

Modest din fire, Alex Tănase a devenit un nume important în domeniul frizeriei, de bărbați sau de femei. La un concurs care a avut loc recent a câștigat premiul național la tunsori de precizie.

Acum a devenit unul dintre cei mai căutați frizeri din țară, bărbați și femei deopotrivă.

”Tunsorile mele sunt adaptate de noile trenduri. Dar nu mă las ghidat foarte tare de aceste trenduri, ci de individualitatea clientului pe care îl am în scaun”, a declarat clujeanul.

sursa foto: Alex Tanase / facebook

La salonul unde lucrează Alex Tănase, caietul cu programări este plin pentru câteva săptămâni înainte. Există foarte mulți clujeni care țin ca look-ul lor să fie perfect, iar pentru asta merg ori de câte ori este nevoie să se aranjeze la Alex Tănase.

A câștigat campionatul național

Clujeanul a participat la un concurs național pentru tunsori de precizie, unde a fost jurizat de mai mulți specialiști din străinătate.

”A fost o foarte mare onoare să fiu jurizat de oameni importanți din întreaga lume, și mă bucur că au decis să voteze pentru mine și să devin campion al României”, a mai spus Alex Tănase.

Pentru frizerul clujean, un tuns nu este ceva banal. De fiecare dată, încearcă ca din mâna lui să iasă un lucru foarte bun. Pentru ca tunsoarea să iasă perfect, Alex lucrează chiar și o oră, fiind atent la cele mai mici detalii, precum personalitatea clienților, forma feței, etc.

În timpul liber, Alex predă cursuri de profil la o școală tehnologică din Cluj Napoca și a reușit să pregătească zeci de specialiști în acest domeniu.

Se perfecționează continuă

Alex mai spune că în meseria lui este nevoie să evoluezi continuu, și să nu te plafonezi. De asemenea, este foarte important să participi tot timpul la cursuri de pregătire, cu cei mai importanți frizeri din domeniu. Doar așa poți să te perfecționezi.

”Mulți frizeri încetează să evolueze în momentul în care au o bază de clienți stabilă şi câștigă bani!  Dacă faci şi anul acesta fix ce ai făcut anul trecut, ai ”câștigat” doar vechime, vechimea nu înseamnă evoluție!”, mai spune Alex Tănase.

@alex.tanase_

kind reminder 🔥❤️ #5pasidebine #tunsoare #misiuneatiktok

♬ Babel – Gustavo Bravetti

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.