,

Un clujean a făcut toxiinfecție alimentară în restaurantul lui Pescobar. ”Eu i-am făcut reclamație”

Posted by

Clujeanul Nelson Mondialu, pe numele său real Pop Nelson Simone, a povestit un episod, care a avut loc în cursul acestui an, la un restaurant care este proprietatea lui Paul Nicolau, din București, zis și Pescobar.

Nelson Mondialu a fost la ”Oyster Bar Victoriei” unde a mâncat mai multe fructe de mare. Apoi, după câteva ore, când a ajuns la Brașov, clujeanului i s-a făcut rău.

El a povestit într-un clip cum a trecut prin acest calvar medical. El l-a acuzat pe Pescobar că vinde produse mult mai ieftine, decât prețul lor din marile magazine de profil.

Nelson Mondialu i-a făcut plângere lui Pescobar.
Nelson Mondialu i-a făcut plângere lui Pescobar.

În plus, după episodul de la Oyster Bar Victoriei, Nelson Mondialu a recunoscut că a depus plângere pentru ca autoritățile să demareze controale.

”I-am făcut reclamație. Eu i-am închis magazinele. Acum, cinci luni, eu i-am făcut reclamație. Eu cu Boss-ul. Să se rezolve situația”, a spus Nelson Mondialu.

Atac la Pescobar

După acest episod, Nelson Mondialu a mai spus că a vrut să îl dea în judecată pe Pescobar, pentru a-i cere despăgubiri.

El a descris și starea de rău prin care a trecut, fiind vorba despre o toxiinfecție alimentară severă.

”Eu trebuia să âl dau în tribunal cînd am mâncat la oster bar de era să mor. Mi-am pierdut controlul total. Cînd aveam frisoane, când aveam rece. Am vomitat. Timp de 48 de ore am fost vai de capul meu. Noroc de la Dumnezeu că am un corp tare rezistent. Trebuia să îl dau în tribunal”.

Pe de altă pare, Nelson Mondialu a mai spus că prețurile practicate de Pescobar sunt foarte mici, în comparație cu prețurile produselor, a fructelor de mare, cu care sunt comercializate în marile magazine.

De exemplu, a mai spus Nelson Mondialu, un rac, este vândut la Metro cu 100 de euro, dar pe ”tava Paul”, la unul din restaurantele lui Pescobar, prețul este de trei ori mai mic.

”Ai vândut atât pește. Ai băgat sare, usturoi, mult, piper. Ai făcut creveții aia în atâta aluat. Ai pus raci din aia mari, roșii, care în Metru sunt 100 de euro unul, și tu ai pus pe Tava Paul, cu 150 de lei. Cum așa. Tu i-ai depășit și pe ăia din restaurantele chinezești unde mergi și mănânci cât poți. Tare mă tem că de la reclamația mea este asta”, a mai spus clujeanul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *