Acasă STIRE PRINCIPALA Un clujean a fost tâlhărit după o postare pe TikTok. S-a flmat...

Un clujean a fost tâlhărit după o postare pe TikTok. S-a flmat cu bani mulți și cu precizarea că își caută iubită

0

În decembrie 2022, un clujean, pe numele său Vasile Nica, a postat un film pe Tiktok, în care apărea cu o mare sumă de bani. Omul anunța că are bani mulți și că este în căutarea unei femei care să îi devină iubită, și apoi soție.

La scurt timp, filmarea a fost văzută de o femeie din Aiud, Raluca Țili, care a luat decizia de a-l contacta pe Nica, planul fiind să-l lase fără bani.

Procurorii din Alba susțin că Raluca Țili i-a cerut lui Nica prietenia, după care i-a propus, direct, să vină la Aiud, pentru a discuta despre căsătorie și ”iubire”.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt că inculpatul Lucza Daniel şi inculpata Țili Raluca aveau o relaţie de concubinaj şi locuiau împreună pe raza satului Ciugudu de Jos. În cursul lunii decembrie, inculpata a vizionat o postare pe TOK – TOK, în care apărea persoana vătămată Nica Vasile, etalând o sumă mare de bani şi în care transmitea mesajul că își caută prietenă sau nevastă. Inculpata a căutat profilul persoanei vătămate pe reţeaua de socializare Facebook şi i-a trimis o cerere de prietenie, cerere care a fost acceptată de persoana vătămată”, se arată în rechizitoriul procurorilor din Alba.

La prima viziă i-a dăruit un inel și a fost și tălhărit

La scurt timp, Nica și femeia din Aiud au început să poarte conversații prin intermediul aplicației messenger (Facebook) și telefonic, după care s-au întâlnit pe data de 27 decembrie 2022.

Din câte se pare pentru Nica totul a fost dragoste la prima vedere, după ce chiar din primele minute de discuții față în față, a fost de acord să îi cumpere femeii un inel.

”După ce s-au întâlnit, persoana vătămată și inculpata s-au deplasat la o cafenea și ulterior, la o bijuterie, de unde persoana vătămată (Vasile Nica – n.n.) i-a cumpărat un inel, astfel că inculpata a observat faptul că aceasta avea asupra ei o sumă mare de bani. În tot acest timp, inculpatul Lucza Daniel îi urmărea şi coresponda prin mesaje cu inculpata Țili Raluca”, se mai arată în actul de sesizare a Judecătoriei Aiud.
Tâlhărit în parcul din Aiud

Probele de la dosar arată că Nica și cu proaspăta iubită au mers spre parcul din Aiud, unde s-au așezat pe o bancă pentru a discuta despre viitorul lor împreună. Polițiștii susțin că totul era plănuit de dinainte, în parc fiind prezent și concubinul femeii, Daniel Lucza.

La un moment dat, Raluca Țili i-a cerut lui Nica să îi dea jumătate din banii pe care acesta îi avea asupra lui, lucrul cu care amorezatul de pe TikTok nu a fost de acord.

”În acele împrejurări, inculpata a luat din posesia persoanei vătămate mai multe bancnote, în sumă totală de 6.335 lei, refuzând să i le restituie, la solicitarea expresă a acesteia din urmă. Partea vătămată a încercat să recupereze suma de bani, dar inculpata s-a opus şi a început să o îmbrâncească şi să o împingă, utilizând acte de violenţă. La scurt timp, după numai câteva secunde, inculpatul Lucza Daniel, care supraveghea zona, a ajuns lângă cei doi, a tras de geaca persoanei vătămate şi i-a smuls telefonul din mână, după care s-a deplasat amenințător înspre aceasta”, se mai arată în rechizitoriu.

Dacă vor fi găsiți vinovați Raluca Țili și concubinul Daniel Lucza riscă o pedeapasă pentru tâlhărie, cuprinsă între doi și șapte ani de închisoare.

articol preluat din evenimentul zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.