Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Un clujean de 80 ani s-a dus la plimbare în Făget și i s-a făcut rău. Au intervenit pompierii și salvamontiștii

Un pensionar clujean în vârstă de aproximativ 80 de ani s-a dus la plimbare prin pădurea Făget și i s-a făcut rău, iar ceilalți trecători au alertat autoritățile la numărul unic 112 de urgențe.

Pompierii și salvamontiștii clujeni au intervenit la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor și l-au transportat cu targa, apoi direct la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit, alături de personal din cadrul Serviciului Salvamont Salvaspeo, pentru acordarea primului ajutor calificat și transportul cu mijloacele specifice a unui bărbat, în vârstă de aproximativ 80 de ani, aflat în drumeție în zona pădurii Făget de lângă municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție rapidă și comandă și un echipaj SMURD.

Bărbatul a suferit o stare de rău și a fost observat de alte persoane care treceau prin zonă și care au anunțat situația prin numărul unic pentru urgențe 112.

Pompierii au găsit bărbatul la o distanță de aproximativ 1 km față de drumul accesibil pentru autospecialele de intervenție, de unde l-au transportat pe targă, împreună cu salvamontiștii, până la ambulanța SMURD.

Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, a anunțat ISU Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

În cursul zilei de sâmbătă, Tribunalul Cluj a emis un mandat de arestare pe numele unui bărbat de 74 de ani, acuzat de lovituri...

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Făgetului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat...

SOCIAL

Toamna și-a intrat în drepturi la Cluj-Napoca la început de octombrie, iar clujenii care ajung în pădurea Făget se pot bucura de un adevărat...