,

Un clujean face senzație pe TikTok cu seria „Ești român dacă…”. Are peste 10 MILIOANE de APRECIERI

Posted by

Fenomenul TikTok a pus stăpânire și pe țara noastră, în rândul tinerilor din România. Este cea mai haioasa aplicație, unde utilizatorii realizează diverse filmulețe scurte, cu efecte speciale sau în care mimează versuri ale unor melodii, ori se întrec în provocări. În general, trebuie să fii foarte cunoscut în platformă, pentru a putea lansa o astfel de provocare.

Unul dintre ei este nimeni altul decât Vlad VaidaClujeanul a devenit popular, pe TikTok, cu mini-seria „Ești român dacă…”, în care vorbește despre „obiceiurile” noastre, mai puțin obișnuite. 

De pildă, „Ești român dacă….atunci când vrei să pleci acasă de la rude, mai stai o oră în fața ușii la povești”, „Ești român dacă….încerci să refolosești orice ambalaj sau pungă”,”Ești român dacă… la orice cremă de ciocolată spui că e Nutella” sau „Ești român dacă… atunci când te doare fie piciorul sau capul, iei paracetamol”. 

În ultimele luni, Vlad a reușit să adune aproape 300 de mii de urmăritori pe TikTok, pe cele două conturi pe care le administrează, dar și aproape 13 milioane de aprecieri. 

Vlad a ajuns, astfel, unul dintre cei mai urmăriți oameni din online, având aproape 200 de urmăritori și pe contul de Instagram. 

Motiv pentru care, cei de la TikTok au fost de acord să îi dedice o provocare, pe care a lansat-o recent utilizatorilor platformei. Astfel, mii de tineri vor fi invitați să îl imite.

Vlad Vaida este printre primii creatori de conținut din România. La doar 13 ani a făcut mai multe Fan Page-uri, pentru câteva vedete și seriale din țara noastră.

Vlad inspiră comunitatea online și prin prisma faptului că, în adolescență, s-a luptat cu kilogramele. Avea 90 de kilograme și a reușit să slăbească în doar câteva luni – peste 30 de kilograme. 

Recent el a fost invitat în emisiunea “La Măruță”, iar povestea sa a fost relatată în detaliu și de presa națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *