Un clujean prins de trei cu alcoolemie mare. Abia a treia oară a fost considerat pericol social

Posted by

Este tot mai clar faptul că România a devenit un stat fără autoritate publică. Dovada este un clujean care a fost prins de trei ori, în ultimele două luni, concucând cu alcoolemie mare. Prins de trei cu alcoolemie mare

De primele două doăți procurorii i-au dat drumul. Abia a treia oară a luat decizia de a-l duce la arestare.

prins de trei cu alcoolemie mare
prins de trei cu alcoolemie mare

Judecătoria Cluj a emis un mandat de arestare pe numele lui Lăcătuș Ilarie Cornel. Acesta este acuzat de conducere sub influența alcoolului și sustragere de la recoltarea de probe biologice.

La data de 6 martie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au dispus măsură reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 38 de ani, cercetat pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

Prins  încă de două ori

În fapt, la data de 14 ianuarie a.c. , în jurul orei 23.50, bărbatul a condus un autoturism prin municipiul Cluj-Napoca. Acesta nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. El avea o alcoolemie de  0,80mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice.

Ulterior, la data de 2 februarie a.c., în jurul orei 04.00, acesta a fost oprit din nou în trafic. Polițiști clujeni l-au testat din nou, rezultatul alcoolemiei fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lăcătuș a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice.

Ulterior, la data de 6 martie a.c., în jurul orei 00.00, acesta a condus autoturismul prin municipiu, având o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice la o unitate medicală.

Raportat la faptele comise de bărbatul în cauză, în baza analizelor de laborator și a actelor procedurale, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Clujeanul va fi judecat pentru toate cele patru infracțiuni comise și va primi o pedeapsă destul de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *