Un conflict între vecini l-a făcut pe un bărbat de 50 ani să dea foc la casă în Baciu. A fost prins de polițiști și arestat

Posted by

Un bărbat a încercat să dea foc unui imobil din comuna clujeană Baciu, după o ceartă pe care a avut-o cu un vecin. Acesta a fost arestat de polițiștii clujeni și propus pentru arestare preventivă pe 30 de zile.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Gestul bărbatului de 50 de ani de a incendia imobilul a survenit în urma unui conflict între vecini, 

Incidentul a avut loc pe strada Transilvania din Baciu, într-un complex de locuințe.

„La data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Baciu, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

La aceeași data, în jurul orei 02.00, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență era sesizat faptul că la un imobil de pe strada Transilvaniei, din comuna Baciu, se manifestă un incendiu.

La locația respectivă au intervenit pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentului 1 Cluj-Napoca care au desfășurat operațiunile de stingere a incendiului, nefiind persoane care să solicite îngrijiri medicale.

Cauza probabilă stabilită de reprezentanții I.S.U. Cluj a fost incendiere provocată.

Au fost demarate astfel investigații de către polițiști, stabilindu-se faptul că anterior evenimentului sesizat, la locația respectivă s-ar fi înregistrat o stare conflictuală între persoane aflate în imobil.

În baza probatoriului administrat, a fost emis un mandat de aducere pe numele bărbatului de 50 de ani, bănuit de comiterea faptei, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca care au emis pe numele acestuia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a anunțat ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *