Acasă EVENIMENTE Un consilier local PNL din Câmpia Turzii, în incompatibilitate

Un consilier local PNL din Câmpia Turzii, în incompatibilitate

0

Un consilier local liberal, Emil Nicoară, din Câmpia Turzii, a fost declarat în incompatibilitate, după ce firma lui a făcut afaceri cu o societate a consiliului local, a anunțat Agenția Națională de Integritate, printr-un comunicat de presă.

A încasat de la bugetul local peste 161.000 lei

„Se află în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada exercitării mandatelor de consilier local (2016 – 2020 respectiv 2020 – 2024), societatea comercială în cadrul căreia atât persoana evaluată cât și soția și fiul acestora au deținut sau dețin funcții și calități, a prestat servicii către o societate comercială înființată de consiliul local în valoare totală de 14.634 Lei și a furnizat o serie de produse către o altă societate comercială înființată de consiliul local, în valoare totală de 161.587 Lei.

Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 90, alin. (1) și (2) din Legea nr. 161/2003″, arată ANI într-un comunicat.

Firma deținută de Emil Nicoară și soția sa a avut mai multe contracte cu societatea SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, aflată în subordinea Consiliului Local al municipiului Câmpia Turzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.