EVENIMENTE, POLITIC

Un consilier local PNL din Câmpia Turzii, în incompatibilitate

Un consilier local liberal, Emil Nicoară, din Câmpia Turzii, a fost declarat în incompatibilitate, după ce firma lui a făcut afaceri cu o societate a consiliului local, a anunțat Agenția Națională de Integritate, printr-un comunicat de presă.

A încasat de la bugetul local peste 161.000 lei

„Se află în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada exercitării mandatelor de consilier local (2016 – 2020 respectiv 2020 – 2024), societatea comercială în cadrul căreia atât persoana evaluată cât și soția și fiul acestora au deținut sau dețin funcții și calități, a prestat servicii către o societate comercială înființată de consiliul local în valoare totală de 14.634 Lei și a furnizat o serie de produse către o altă societate comercială înființată de consiliul local, în valoare totală de 161.587 Lei.

Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 90, alin. (1) și (2) din Legea nr. 161/2003″, arată ANI într-un comunicat.

Firma deținută de Emil Nicoară și soția sa a avut mai multe contracte cu societatea SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, aflată în subordinea Consiliului Local al municipiului Câmpia Turzii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*