,

Un important scriitor clujean desfiiințează Crăciunul UNTOLD

Posted by

Celebrul scriitorul clujean, Sorin Grecu, desființează Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD, în Piața Unirii.


Grecu susține că UNTOLD a înființat „Planeta Crăciun”, criticând faptul că marea sărbătoare a creștinătății, Nașterea Domnnului a ajuns de fapt un element material precum o planetă, „fiindu-i desființată spiritualitatea”.

„CRĂCIUN DESFIINȚAT, GOLIT DE HRISTOS. La Cluj, UNTOLD a înființat o planetă ciudată, PLANETA CRĂCIUN. Ceeee? De când NAȘTEREA DOMNULUI a ajuns o planetă, un element material – fiindu-i desființată spiritualitatea? Deasupra bolții de la intare în târg, tronează iarăși pasărea stilizată (acel Anunnaki din vară), sub forma unei cărți cu coperțile (aripile) larg deschise și doi ochi, mijiți. ce pândesc.

Și, deși la Târgul de Crăciun nu se va vinde o singură carte, pe fațadă văd NUMAI CĂRȚI…ȘI NICIUN SIMBOL AL CRĂCIUNULUI, DOAR O FANTOMĂ ZÂMBITOARE IEȘIND DINTR-O CANĂ, PRINTRE BRAZI COSTELIVI (DESENAȚI PE-O CANĂ), ACADELE, BEZELE ȘI MĂNUȘI.

Mesajul ascuns: O NOUĂ LECTURĂ A CRĂCIUNULUI, PE ALTĂ GRILĂ, MATERIALIST-SATANICĂ. ȘI ÎNCĂ N-AU FOST INSTALATE ELEMENTELE DE COLORATURĂ ALE TÂRGULUI, NUMAI SCHELETUL – APARENT SIMPATIC ȘI FAMILIAR – DE FAPT DISIMULÂND CEVA MONSTRUOS”, a scris renumitul scriitor și poet din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *