,

Un incendiu puternic a făcut scrum o casă improvizată de pe o stradă din Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit cu două autospeciale – VIDEO

Posted by

Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la o locuință improvizată de pe strada Remenyik Sandor din Cluj-Napoca.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost transportat la spital cu arsuri pe față, iar pompierii clujeni au intervenit cu două autospeciale.

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a stinge un incendiu care a distrus în totalitate o locuință improvizată situată pe strada Remenyik Sandor.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 15:15, iar la misiune au fost alocate două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una de mare capacitate. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și o ambulanță SMURD.

Echipajele au găsit locuința de aproximativ 20 de mp cuprinsă de flăcări, astfel că au format imediat dispozitivele de stingere.

Din fericire, un bărbat de 60 de ani a reușit să se autoevacueze la timp, însă a suferit arsuri la nivelul feței. Acesta a fost transportat la spital.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum improvizat și amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Forțele au revenit la bază în urmă cu puține momente”, a anunțat ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *