Acasă EVENIMENTE Un inginer doctorand de la Universitatea Tehnică, ultimul candidat înscris pentru șefia...

Un inginer doctorand de la Universitatea Tehnică, ultimul candidat înscris pentru șefia USR Cluj!

0

Ultimul candidat înscris în cursa pentru președinția USR Cluj este doctorand al Facultății de Construcții de Mașini din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca, inginerul Claudiu Mureșan, care provine din vechiul PLUS Cluj.

În total pentru funcția de șef al USR Cluj s-au înscris în competiție 4 candidați, deputatul Oana Murariu, Marin Ciubăncan de la USR Cuzdrioara, Claudiu Mureșan și George Trif, fost președinte al organizației municipale și unul dintre fondatorii USR Cluj, acesta din urmă fiind un apropiat al lui Dan Barna.

Tânărul „userist” Claudiu Mureșan va lupta pentru drepturile persoanelor cu dizabilități și împotriva problemelor din sistemul de sănătate. Este un vechi membru provenit din PLUS Cluj, intrat în fosta formațiune politică fondată de Dacian CIoloș încă de la înființare. Acesta a rămas în USR din dorința de a se implica activ în comunitatea locală. 

USR Cluj a rămas fără președinte după demisia Cameliei Sălcudean, trecută la partidul fondat de europarlamentarul Dacian Cioloș, REPER. Funcția de președinte a rămas interimară.

220 de delegați vor putea vota pentru stabilirea Biroului Județean al USR Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.