,

Un interlop din Câmpia Turzii a fost arestat pentru șantaj! În ianuarie 2020 a fost eliberat din arest și a comis alte fapte!

Posted by

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, un bărbat de 32 de ani din Câmpia Turzii a fost arestat preventiv pentru comiterea faptei de șantaj, după ce în cursul lunii ianuarie a mai fost arestat o dată, dar eliberat de judecătorii de la Tribunalul Cluj care s-au arătat mult prea ușor de înduplecat.

”La data de 10 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 38 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, bănuit de săvârşirea infracţiunii de santaj”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, cel în cauză, care se nunește Deak Adrian Andrei l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă pe un bărbat, din municipiul Câmpia Turzii, pentru a-l determina să vândă o parcelă de teren, pe care acesta o deţinea.

Judecătoria Turda a dispus arestarea lui Deak pentru o perioadă de 30 de zile. ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului DAA, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, faptă prev. de art.207 alin.1 şi 3 din C.pen., cu aplicabilitatea art.41 alin.1 din C.pen. rap. la art.43 alin.5 din C.pen.., pentru o durată de 30 zile, respectiv de la 11.06.2020 până la 10.07.2020, inclusiv”, se arată în sențința magistraților.

În ianuarie 2020, Adrian Deak a fost arestat pentru comiterea a 15 fapte incompatibile cu funcția, acuzațiile fiind legate de Compania de Salubritate Câmpia Turzii. Potrivit Turda News: ”Dosarul 1814/328/2020, înregistrat la Judecătoria Turda în 16 martie 2020, nu-l are numai pe Deak Adrian Andrei în calitate de inculpat, ci și pe tatăl său, fostul consilier local Francisc ”Țiți” Deak, dar și pe directorul actual al SC Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA, Cîmpean Paul Cristian și pe fostul director al aceleiași companii, Șandru Ioan Lucian. De asemenea, inculpat este și fostul director de la Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Cristel Frînc. Alături de ei, în caliate de inculpați mai apar: Dan Rareș Stelian, societatea DAA Grandservice SRL-D, societatea DAA Grandtermopan SRL-D și societatea DAA Drumu Sării SRL”.

Mai mult în 2010, același Adrian Andrei Deak a fost arestat pentru trafic de droguri, fiind condamnat la o pedeapsă de trei ani și opt luni de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *