,

Un jandarm clujean a tras cu pistolul după un hoț. Infractorul a fost dus la spital

Posted by

Un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj a fost rănit în Someșeni, pe strada Valea Caldă, cu un cuțit și s-a apărat cu pistolul din dotare. 

”În data de 27.10, în jurul orelor 18:35, o patrulă mixtă a încercat să intercepteze o persoană suspectă, dar acesta nu s-a supus solicitării patrulei și a fugit.  Membrii patrulei au urmărit bărbatul, iar în momentul în care acesta a fost ajuns din urmă de jandarm, a scos un cuțit și a atacat subofițerul, atingandu-l în zona antebrațului. Jandarmul a folosit armamentul din dotare pentru imobilizarea agresorului, împușcându-l în picior.  După ce a fost dezarmat, agresorului i-a fost acordat primul ajutor, până la sosirea unui echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, care l-a transportat la UPU. Cercetările sunt continuate în acest caz de organele competente”, precizează oficialii Jandarmeriei Cluj.

Ancheta a fost preluată de Parchet. Cazul s-a petrecut miercuri, 27 octombrie, dar nu a fost făcut public, deși este vorba despre o legitimă apărare din partea jandarmului. Colegii acestuia cred că omul ar trebui premiat și nu cercetat, scrie știridecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *