Acasă EVENIMENTE Un marocan a dat foc Poliției Huedin. Doar în România se poate...

Un marocan a dat foc Poliției Huedin. Doar în România se poate întâmpla una ca asta

0

Un incident foarte grav, despre care Parchetul Huedin, refuză să comunice informații, telefonic, la cererea jurnaliștilor, a avut loc marți, după masa la Huedin.

Un bărbat, cu cetățenie maroncanmă, a dat foc clădirii sediului Poliției Huedin.

Infractorul se numește Diakite Mohamed, zis Jean. Acesta a filmat gestul pe care îl comite și a putut fi auzit spunând: ‘Cine e Poliţia în lumea asta? Poliţia nu mi-a dat mie mâncare, nici nu m-a întrebat într-o zi: „Ce te doare în viaţa ta?”.

Se ceartă în fiecare zi cu polițiștii

Diakite Mohamed a făcut o obsesie pentru oamenii legii. După ce bea câteva pahare, marocanul face scandal și se apucă de înjurat la polițiști în gura mare.

”Este un individ cu probleme şi are o obsesie cu poliţiştii. În fiecare zi bea bere, după aceea face scandal pe stradă. Înjură Poliţia Română şi face scandal”, spun martorii.

Recidivistul i-a înjurat pe poliţişti în live, apoi a mers să incendieze sediul din Huedin

Asta s-a întâmplat şi înainte de scandalul de aseară. A băut mai multe beri într-un bar, apoi, timp de 18 minute i-a înjurat pe poliţişti. Totul într-un live făcut din cârciumă. Apoi s-a îndreptat spre sediul Poliţiei unde a incendiat uşa.

O cameră de supraveghere a surprins şi ea momentul în care deschide uşa. Uşa şi preşul din faţa ei s-au aprins imediat. Înăuntru s-a umplut de fum. 

În cursul nopţii, marocanul a fost adus la Parchet şi audiat timp de mai multe ore.

Procurorul de la Huedin, care a luat decizia de a emite pe numele bărbatului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, nu a vrut să discute cu jurnaliștii, și ne0a indicat să depunem o cerere. 

Pe numele marocanului, va fi cerut un mandat de arestare care va fi judecat, miercuri, la Judecătoria Huedin.

Acuzația care i se va aduce va fi cel mai probabil, de ultraj și distrugere prin incendiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.