Un militar din Cluj a murit după un antrenament la sala de sport. A ajuns singur la spital

Posted by

Un bărbat de 33 de ani a decedat ieri, subit, după ce a fost la o sală de forță din Câmpia Turzii. Conform informațiilor noastre, bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se afla la sală, s-a deplasat la unitatea spitalicească din localitate, iar acolo a decedat.

IPJ Cluj a confirmat incidentul, precizând că este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din localitate și că s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor legale. Însă, nu ar exista suspiciuni în privința decesului și nici nu s-au găsit urme de violență pe corpul celui decedat.

Din informațiile noastre, ar fi vorba despre un angajat al unei unități militare din Turda (militar la UM01381 Turda). Tânărul nu era căsătorit și nu avea copii.

În ultimii ani, au existat mai multe cazuri de persoane tinere care au decedat subit, în urma unor antrenamente în sala de forță, de regulă fiind vorba despre infarct miocardic, informează Turda News.

De regulă, foarte multe persoane care merg la sala de sport, obișnuiesc să își adinistreze singure anumite substanțe anabolizante, care cresc radical riscul unui infarct miocardic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *